14 Mart 2017 Salı

Nil   Klima   Teknolojileri ;   Kurucu   ortaklarının    1993    yılından    beri    içerisinde    bulunduğu VRF ve Profesyonel Klima pazarında almış olduğu görgü ve birikim neticesinde;  2000 yılında Profesyonel Klima pazarına hizmet vermek üzere kurulmuştur. Firmamız kurucularının ve çalışanlarının büyük çoğunluğu önemli klima organizasyonları içerisinde bulunmuş ve organizasyonların gelişmesine ciddi emekler vermişlerdir. Firmamız 2005-2007 yılları arasında önemli bir Japon markasının Türkiye koordinatörlüğünü ve Satış sonrası hizmetler birimini yürütmüştür. Bu süreçte Japon firmasının cihazlarının tüm satış sonrası servis organizasyonu, yedek parça temini, garanti prosedürlerinin uygulanması v.b konuları firmamız,  bu Japon firması adına yönetmiştir. Nil Klima Teknolojileri son 10 yıldır Türkiye’de ve Dünya da önemli Amerikan ve Japon markalarına OEM üretim yapan, GREE Electric firmasının Türkiye ana dağıtıcısıdır. Bu süreç içerisinde kararlı ve istikrarlı bir şekilde büyüyen firmamız, ciddi gayretleri sonucunda GREE markasını sıfır noktasından , bilinir talep gören bir marka haline getirmiştir.
Bu adanmış süreç ve yaratılan hatırı sayılır başarı neticesinde Nil Klima Teknolojileri, Avrupalı üreticilerin de dikkatini çekmiştir. Nil Klima Teknolojileri 2015 yılı itibarı ile Avrupa’nın en önemli klima üreticilerinden biri olan ve 70 yıldır profesyonel klima pazarında faaliyet gösteren, Fransız Airwell firmasının Airwell ve Electra markalarını bünyesine katarak bir kat daha güçlenmiştir. Fransız Airwell firması 70 yıllık deneyimi ile ciddi birikimleri olan , hemen hemen tüm ürünlerinde EUROVENT kalite belgesine haiz , Avrupa da lider bir klima kuruluşudur.
Aynı süreç içerisinde Avrupa’nın önemli üreticileri olan, İtalyan THERMOCOLD chiller ve EUROCLIMA Fan coil ürünlerinin Türkiye distribütörlüğü de Nil Klima Teknolojileri bünyesine katılmıştır. İtalyan üreticiler de kaliteli ve EUROVENT kalite belgesine haiz ürünleri ile rakiplerinden ayrışmaktadır.
Nil Klima Teknolojileri, bugün itbarı ile Türkiye’de; Split Klima sistemleri, VRF klima sistemleri, vidalı, scroll Chiller Sistemleri ve FCU sistemleri tedarik edebilen ve bu ürün gruplarının tamamı için EUROVENT kalite belgesine haiz tek organizasyondur.
Nil Klima Teknolojileri; her zamanki gibi sektörde taze ve güçlü bir nefes olmaya devam etmekle birlikte, ticari gailelere değil, Partnerleri’nin ve müşterilerinin memnuniyetlerine öncelik vermeyi ve uzun soluklu, kalıcı istikrarlı bir firma olmayı seçmiştir. Temel felsefemiz “en hızlı kimin koştuğu değil, 42 km lik bir maratonu kimin bitirdiğidir.”

VRF Sistemlerine Göz atabalirsiniz.

VRF Sistemleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder